HeroByAhlgreen – Kollektionen - visionen:

Som årene er gået er tøjproduktion generelt, men især inden for fast fashion, steget i voldsom grad. Forestil dig en verden, kun med bæredygtig designs, der ikke målretter kollektioner og sæsoner. Men derimod laver langtidsholdbart design med respekt for håndværk og gode materialer.

Hver eneste style i kollektionen er designet ud fra at det kan bruges til alle lejligheder. Vi har valgt de bedste materialer, der gør, at der er bevægelsesfrihed i tøjet, så man ikke skal tænke på om det sidder og strammer, og ikke er rart at have på. 

Vi bruger derfor kun jersey og sweat metervarer. Kollektionen er tegnet ud fra, at den kan mixes med din nuværende garderobe. At du kan style den på mange forskellige måder. Du kan style den til hverdag eller fest. Du kan style den vildt eller basic.

Desuden har vi valgt at fjerne det vævet nakkelabel og carelabel, som altid er i vejen og føles ubehageligt. Vi printer det hele på metervaren, så der ikke er noget der kradser. Samtidigt udnytter vi metervaren endnu mere.  Det synes vi er bæredygtigt.

 Starten:

Det hele startede med en drøm om at lave en bæredygtig favorit garderobe i luksus kvaliteter, som kan bæres af både mænd og kvinder. Altså de samme 8 styles, som man tager på igen og igen og som man reelt set kan bytte med sin partner. Kvaliteterne skulle være lækre at have på og holde til mange vaske og brug. 

Men det var også en stor drøm at lave en kollektion, som ikke hele tiden skulle fornyes. For vi ønskede at lave et brand, hvor tingene gav mening. Det gør 180 styles, minimum 4 gange om året, som de fleste modebrands kører med, ikke. Og det er på ingen måde bæredygtigt. Faktisk er det lige det modsatte. Hør mere om hvad vi har gjort, for at være så bæredygtige som muligt: https://herobyahlgreen.dk/pages/ambassador

 

Tailors or Retailers

At Hero By Ahlgreen our mission is to sell amazing, long lasting and as sustainable products as possible. Less waste, less mistakes, less transportation and amazing service.

If you want to become a HERO partner then text us at: info@herobyahlgreen.com.

We will then check your company and if we see a match, we will sent you our pricelist and set up a physical meeting (if possible).